El fortí de l’Oliva de Tarragona

El fortí de l’Oliva, situat al turó del mateix nom, va ser una peça clau per entendre la defensa de la ciutat de Tarragona davant del setge francès. Hem de pensar que és una construcció que va ser edificada expressament just abans del setge i que representava un element clau per evitar que les tropes franceses poguessin atacar la ciutat des de la part alta del turó. En podeu trobar tota la informació sobre la seva història i evolució en el document adjunt que es va redactar per la sol·licitud de Bé d’interès nacional.

El fortí de l’Oliva i situació de les bateries franceses que l’atacaven.
El fortí de l’Oliva en relació a la resta de la ciutat i fortificacions de Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *