Altres projectes

A part dels llibres publicats, l’autor ha dut a terme altres tipus de projectes relacionats amb el món de la literatura els últims anys.

Riudelletres vol ser un punt de trobada de tots els sectors de la literatura per tal de buscar noves fórmules per a la promoció dels llibres editats. Fins a l’actualitat s’han dut a terme dues edicions (el 2017 i el 2018) amb la participació de professionals acreditats del món de la literatura i de la publicitat i les relacions públiques.

Podeu escoltar l’entrevista a Ràdio Terra per l’edició de 2017 aquí.

Podeu llegir la notícia de l’edició 2017 aquí

Podeu llegir la notícia de l’edició 2018 aquí

Facebook  www.facebook.com/riudelletres

Twitter  @riudelletres

Vídeoblog Esgarrinxades utòpiques

El vídeoblog està ubicat a la plataforma d’informació cultural de proximitat surtdecasa.cat en la seva edició del Penedès. Cada quinze dies apareix una ressenya d’un llibre en format de booktube. Podeu accedir-hi clicant aquí. També us podeu subscriure al canal de Youtube aquí.

Caminades literàries

Les caminades literàries funcionen com a presentació de la novel·la “Descalça” o com a club de lectura. Es poden dur a terme amb persones que ja hagin llegit el llibre o no i s’organitzen generalment en cap de setmana. Tenen una durada de dues hores aproximadament i es fan en el paratge conegut com La Llambarda nova (Torrelles de Foix). Per a contractacions, cal contactar directament amb l’autor. 

Presentacions de llibres

A part de les presentacions pròpies, també es preparen presentacions de llibres d’altres autors estructurades en format d’entrevistes. Per a contractacions, contacteu directament a l’apartat de contacte.

Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics) 

L’acte es compon de la lectura de contes i el seu anàlisi. Això vol dir intentar explicar per què ens agraden, o què ens aporten, o per què els considerem contes i no una altra cosa. És, doncs, una mena d’anàlisi crítica de la tècnica literària que utilitza l’autor per captar la nostra atenció i per fer-nos viure aquell relat. Com a exemple es fan servir contes de diferents autors (Quim Monzó, Bel Olid, Albert Sànchez Piñol…)