Rutes literàries de Descalça

Atenció! Promoció post-covid19 per a clubs de lectura.

Formes part d’un club de lectura i vols fer una ruta literària especial? Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us farem una proposta per gaudir de la literatura en plena natura i en un entorn privilegiat.

Ruta literària per a conèixer els espais de la novel·la Descalça, prop de Barcelona i a pocs quilòmetres de Vilafranca del Penedès i Igualada. Reconeix la masia de Can Corbera, els camps verds solcats pel vent, el roure del Miquel o l’oliverar del mas i t’imaginaràs la vida d’ara fa un segle de la Cinta i de la seva família.

La Llambarda nova, masia que serveix d’inspiració per a la novel·la i que es visita amb les rutes literàries

Envieu-nos un missatge privat i us informarem de les condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *