Presentació de Terra de Marca a Sant Pere de Riudebitlles

El proper dimecres 11 de desembre a les 19h, els escriptors Jordi Romeu Carol i Jaume Font Esbert presentaran per primera vegada la novel·la històrica publicada per l’Editorial Gregal. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Maria Àngels Torrents de Sant Pere de Riudebitlles i comptarà amb la participació del bibiotecari Jaume Felipe i de la violinista Carmina Font. En acabar l’acte hi haurà un petit refrigeri amb productes de Casa Boix i cava per a tothom.

Sant Pere de Riudebitlles té els seus orígens en el priorat benedictí de Rivus de Berilas, un priorat que es va construir al segle X. La novel·la Terra de marca explica la hipotètica història del primer frare benedictí que va visitar aquestes terres fèrtils regades pel riu del mateix nom per trobar la millor ubicació on  construir-lo.  És aquest, doncs, el millor lloc on la novel·la ha de començar el seu camí per a donar-se a conèixer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *